Čo sa naučíš v Mekáči,
využiješ aj inde
Keď som nastupoval na pozíciu Crew, stačila mi len chuť do práce a zodpovedný prístup.
Aké skills som tu získal?
- zodpovednosť a spoľahlivosť
- schopnosť organizovať si vlastný čas (práca, škola, zábava)
- schopnosť komunikovať s kolegami a taktiež aj s nadriadenými
Skĺbiť doterajšiu náplň práce so zaúčaním mi nerobilo žiadne problémy a neskôr som sa začal pozerať po nových príležitostiach...
Aké skills som tu získal?
- schopnosť odovzdať svoje znalosti a skúsenosti druhým
- naučil som sa komunikovať s podriadenými
- ako občasný záskok som privoňal aj k manažérskej práci
Aké skills som tu získal?
- zodpovednosť za rozvoj zamestnancov – od jednotlivca až po kompetentnosť úloh v celej reštaurácii
- rozvíjať motiváciu a angažovanie ľudí
- niesť značnú mieru zodpovednosti (aj za druhých ľudí)
#SkillsForLife
Teraza Trepáčová
Chief People Officer
Jaroslav Sedláček
Operations Director pre McDonald's Česká republika, Slovensko a Ukrajina
Teraza Trepáčová
"V bezpečnom prostredí sú ľudia uvoľnenejší, motivovanejší, inovatívnejší a laskavejší.
Vďaka tomu sú schopní zo seba vydať to najlepšie."
Tereza Trepáčová na pozícii riaditeľky ľudských zdrojov vedie tím 45 HR profesionálov a zodpovedá za stratégiu spoločnosti v oblasti ľudských zdrojov a firemnej kultúry. S viac ako 15-ročnými skúsenosťami prináša do McDonald's bohaté know-how a inovatívne prístupy k rozvoju talentov.
Prečítajte si rozhovor s ňou a dozviete sa viac o tom, ako McDonald's pristupuje k riadeniu talentov v digitálnej ére.
Jaroslav Sedláček
„McDonald's hľadá srdciarov, ktorí majú ambíciu uspieť, rozdávať radosť a byť dobrými susedmi.
S nami to zvládnete.“
Jaroslav Sedláček dobre vie, aké dôležité je mať okolo seba správnych ľudí. Stará sa o to, aby noví franšízanti dostali šancu rozbehnúť vlastné podnikanie a cítili podporu na každom kroku. Verí, že úspech stojí na tímovosti, odhodlaní a chuti robiť veci poriadne – a práve takých ľudí do McDonald's hľadá.
Prečítajte si rozhovor s Jaroslavom Sedláčkom a zistite viac o tom, ako vyzerá cesta k vlastnej McDonald's reštaurácii a akú podporu získavajú franšízanti.