Získaj skúsenosti v Mekáči
Budú sa ti hodiť. Napríklad aj niekde inde :)
Keď som nastupoval na pozíciu crew, stačila mi len chuť do práce a zodpovedný prístup.
Aké skills som tu získal?
- zodpovednosť a spoľahlivosť
- schopnosť organizovať si vlastný čas (práca, škola, zábava)
- schopnosť komunikovať s kolegami a taktiež aj s nadriadenými
Skĺbiť doterajšiu náplň práce so zaúčaním mi nerobilo žiadne problémy a neskôr som sa začal pozerať po nových príležitostiach...
Aké skills som tu získal?
- schopnosť odovzdať svoje znalosti a skúsenosti druhým
- naučil som sa komunikovať s podriadenými
- ako občasný záskok som privoňal aj k manažérskej práci
Aké skills som tu získal?
- zodpovednosť za rozvoj zamestnancov – od jednotlivca až po kompetentnosť úloh v celej reštaurácii
- rozvíjať motiváciu a angažovanie ľudí
- niesť značnú mieru zodpovednosti (aj za druhých ľudí)
#SkillsForLife
Peter Krasnec
Generálny riaditeľ
AVE SK
Peter Praženka
Majiteľ bratislavského whisky baru
Adriana Boháčová
Tréningová a personálna manažérka McDonald’s SK
Peter Krasnec
„V McDonald’s začína každý na tej najnižšej úrovni, ale keď si všimnú, že je človek šikovný, dokážu ho veľmi rýchlo posunúť o poschodie vyššie.“
Od upratovania reštaurácie až do kresla generálneho riaditeľa jednej z najväčších spoločností v oblasti nakladania s odpadmi, tak by sa dala v skratke opísať Petrova cesta. Disciplína, ktorú si osvojil, mu pomáha nielen v práci, ale aj pri štúdiu bojových umení.
Peter Praženka
„Práca v McDonald’s mi dala veľmi veľa. Dnes s odstupom času na to spomínam ako na najlepšiu školu života.“
V McDonald’s si Peter osvojil vedenie tímu a základy biznisu. Keď sa potom rozhodol otvoriť vlastný podnik, vďaka praxi v Mekáči vedel, že aby mu rozkvital pod rukami, je potrebné nezaspať na vavrínoch a neustále si udržiavať priazeň zákazníkov. Vďaka tomu sa jeho baru veľmi dobre darí.
Adriana Boháčová
„Mojou náplňou práce je starostlivosť o zamestnanca, aby sa u nás cítil dobre od chvíle, keď k nám prvýkrát príde. To je rovnaké ako s rodinou.“
Ako všetci ostatní aj Adriana začínala v McDonald’s na „crew“ pozícii. Pretože ju bavila práca s ľuďmi, prihlásila sa na manažérsky kurz. Netrvalo dlho a prišla ponuka zúčastniť sa na programe High Potential, vďaka ktorému následne dostala možnosť uchádzať sa o pozíciu personalistu.