Tiež začínali v McDonald's

Mrkni na príbehy tých, ktorí sa chytili svojej šance a sú na ceste k úspechu.

Aj ty môžeš v Mekáči natrénovať skills, ktoré ti dajú základ pre čokoľvek, čomu sa budeš chcieť venovať.

Tiež začínali v McDonald's

Mrkni na príbehy tých, ktorí sa chytili svojej šance a sú na ceste k úspechu.

Aj ty môžeš v Mekáči natrénovať skills, ktoré ti dajú základ pre čokoľvek, čomu sa budeš chcieť venovať.

Tiež začínali v McDonald's

Mrkni na príbehy tých, ktorí sa chytili svojej šance a sú na ceste k úspechu.

Aj ty môžeš v Mekáči natrénovať skills, ktoré ti dajú základ pre čokoľvek, čomu sa budeš chcieť venovať.

Peter Krasnec

Generálny riaditeľ AVE SK
#disciplina #komunikacia #systematickost

Od upratovania reštaurácie až do kresla generálneho riaditeľa jednej z najväčších spoločností v oblasti nakladania s odpadmi, tak by sa dala v skratke opísať Petrova cesta. Disciplína, ktorú si osvojil, mu pomáha nielen v práci, ale aj pri štúdiu bojových umení.

„V McDonald’s začína každý na tej najnižšej úrovni, ale keď si všimnú, že je človek šikovný, dokážu ho veľmi rýchlo posunúť o poschodie vyššie.“

Peter Praženka

Majiteľ bratislavského whisky baru
#komunikacia #timovapraca #manazment

V McDonald’s si Peter osvojil vedenie tímu a základy biznisu. Keď sa potom rozhodol otvoriť vlastný podnik, vďaka praxi v Mekáči vedel, že aby mu rozkvital pod rukami, je potrebné nezaspať na vavrínoch a neustále si udržiavať priazeň zákazníkov. Vďaka tomu sa jeho baru veľmi dobre darí.

„Práca v McDonald’s mi dala veľmi veľa. Dnes s odstupom času na to spomínam ako na najlepšiu školu života.“

Adriana Boháčová

Tréningová a personálna manažérka McDonald’s SK
#asertivita #empatia #pozitivnypristup

Ako všetci ostatní aj Adriana začínala v McDonald’s na „crew“ pozícii. Pretože ju bavila práca s ľuďmi, prihlásila sa na manažérsky kurz. Netrvalo dlho a prišla ponuka zúčastniť sa na programe High Potential, vďaka ktorému následne dostala možnosť uchádzať sa o pozíciu personalistu.

„Mojou náplňou práce je starostlivosť o zamestnanca, aby sa u nás cítil dobre od chvíle, keď k nám prvýkrát príde. To je rovnaké ako s rodinou.“